Eväste- ja Tietosuojaseloste

DENSO käyttää evästeitä tallentamaan käyttäjien valintoja sekä optimoimaan verkkosivustojensa suunnittelua, jotta navigointi olisi helpompaa ja käyttäjäystävällisempää.

Evästeet ovat pieniä laitteellesi tallennettavia tiedostoja. Niillä voidaan määrittää onko meidän ja laitteesi välillä ollut yhteyttä aiemmin. Vain laitteellasi oleva eväste tunnistetaan. Evästeisiin ei voida tallentaa henkilötietoja ilman lupaasi.

Käyttämällä verkkosivustoamme annat luvan käyttää ja tallentaa evästeitä laitteellesi. Verkkosivustoamme voidaan käyttää myös ilman evästeitä. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit estää evästeiden tallentamisen laitteellesi asettamalla selaimesi hylkäämään evästeet. Otathan kuitenkin huomioon, että voit poistaa laitteellesi tallennetut evästeet milloin tahansa noudattamalla selaimesi tai laitteesi ohjeita.

Me käytämme seuraavia evästeluokkia.

EHDOTTOMAN TARPEELLISET EVÄSTEET

Näitä evästeitä tarvitaan verkkosivuston toiminnan varmistamiseen eikä niitä voida kytkeä pois järjestelmissämme. Niitä asetetaan yleensä vain vastauksena suorittamiisi palvelupyynnöiksi katsottaviin toimenpiteisiin, kuten yksityisyysasetustesi asettamiseen, sisäänkirjautumiseen tai lomakkeiden täyttämiseen.

Voit pyytää selaintasi estämään nämä evästeet tai ilmoittamaan niistä sinulle, mutta tietyt sivuston osat eivät tällöin toimi. Nämä evästeet eivät sisällä mitään tunnistettavia henkilötietoja.

SUORITUSKYKYEVÄSTEET

Nämä evästeet antavat meidän pitää kirjaa käynneistä ja liikenteen lähteistä, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme suorituskykyä. Ne auttavat meitä selvittämään mitkä sivut ovat eniten ja vähiten suosittuja sekä seuraamaan miten kävijät kulkevat sivustolla.

Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot kootaan yhteen, eli ne ovat nimettömiä. Jos et anna lupaa näiden evästeiden asettamiseen, emme voi tietää milloin olet käynyt sivustollamme tai seurata sen suorituskykytietoja.

TOIMINNALLISET EVÄSTEET

Näillä evästeillä tehdään mahdolliseksi verkkosivuston paremman toiminnan ja mukauttamisen tarjoaminen. Niitä voivat asettaa sekä me että sellaiset kolmannet osapuolet, joiden palveluita olemme lisänneet sivuillemme.

Jos et salli näiden evästeiden asettamista, jotkin tai mitkään näistä palveluista eivät välttämättä toimi oikein.

KOHDISTUSEVÄSTEET

Näitä evästeitä voidaan asettaa mainostajakumppaniemme puolesta sivustomme kautta. Kyseiset yritykset voivat käyttää niitä rakentaakseen profiilin kiinnostuksesi kohteista ja näyttääkseen sinulle sopivia mainoksia muilla sivustoilla.

Ne eivät sisällä suoria henkilötietoja, mutta ne perustuvat selaimesi ja laitteesi ainutlaatuisiin tunnisteisiin. Jos et salli näiden evästeiden asettamista, saat vähemmän kohdennettuja mainoksia.

HUOMAA: huomaathan, että saatamme muuttaa käyttämiämme evästeitä aika ajoin verkkosivustomme käyttäjäkokemuksen parantamiseksi, joten suosittelemme, että käyt katsomassa evästeluetteloamme silloin tällöin.


DENSON TIETOSUOJAA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Viimeksi päivitetty 23. toukokuuta 2018
DENSO Europe BV, Alankomaissa perustettu yritys, joka on rekisteröity Alankomaiden kauppakamarissa (Kamer van Koophandel) numerolla 32050077 ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Hogeweyselaan 165, 1382 JL Weesp, Alankomaat, sekä sen osakkuusyhtiöt (myös "me"), ovat sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tässä selosteessa (sekä käyttöehdoissa ja muissa viitatuissa asiakirjoissa) määritellään ne perusteet, joiden varassa käsittelemme sinulta keräämiämme tai sinun meille luovuttamia henkilötietoja. Lue tämä teksti huolellisesti, jotta voit ymmärtää näkemyksemme ja käytäntömme, jotka koskevat henkilötietojasi sekä niiden käsittelyä meidän taholtamme.
Me toimimme sinun meille toimittamien henkilötietojen niin sanottuna rekisterinpitäjänä. Keräämme sinusta vain perushenkilötietoja, joihin ei sisälly mitään erityisiä tai arkaluonteisia tietoja.

Ne voivat kuitenkin sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja ajoneuvosi tunnistenumeron.

  • SINUA KOSKEVAT TIEDOT
  • MIKSI TARVITSEMME HENKILÖTIETOJASI
  • MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI
  • MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI
  • KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI
  • MITÄ MUUTA TEEMME HENKILÖTIEDOILLASI
  • MITKÄ OVAT OIKEUTESI
  • EVÄSTEET

Voit olla yhteydessä DENSOon itsepalveluportaalin kautta tai sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jos portaali ei ole toiminnassa.

SINUA KOSKEVAT TIEDOT, mitä tietoja keräämme sinusta:

Voit antaa meille tietojasi täyttämällä lomakkeita verkkosivustollamme tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai muulla tavalla. Näitä ovat tiedot, joita annat rekisteröityessäsi sivustollemme, lähettäessäsi meille pyyntöjä, solmiessasi kanssamme palveluiden toimittamista koskevan sopimuksen, osallistumalla kilpailuun, tarjouskampanjaan tai kyselyyn ja ilmoittaessasi meille sivustoamme koskevasta ongelmasta. Luovuttamasi henkilötiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä muita itseäsi koskevia tietoja, joita tarvitaan palveluiden tarjoamiseen tai vastauksen antamiseen sinulle.

Tarkemmin ottaen voimme pyytää sinulta seuraavia tietoja:

a) Tietoja, joita luovutat täyttämällä lomakkeita DENSO AFTERMARKET ja DENSO ROBOTICS -verkkosivustoilla, eli "meidän verkkosivustoillamme". Näitä tietoja ovat sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymisen tai tuotteisiimme liittyvien palveluiden toimittamiseen liittyvien yhteydenottolomakkeiden yhteydessä annetut tiedot (esim. korjaustilauslomakkeet tai muut yhteydenottolomakkeet). Voimme myös pyytää sinulta tietoja, kun ilmoitat sivustoamme koskevasta ongelmasta;

b) Jos olet yhteydessä meihin, voimme säilyttää tästä vuorovaikutuksesta tallenteen;

c) Voimme myös pyytää sinua osallistumaan kyselyihin, joita käytämme tutkimustarkoituksiin, mutta sinun ei tarvitse vastata niihin;

d) Tiedot koskien sivustomme kautta suorittamiasi maksuja sekä tilaustesi toimeenpanoa;

e) Kun käyt verkkosivusto(i)llamme, saatamme kerätä automaattisesti tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien IP-osoitteesi, tietoja käynnistäsi, selaushistoriastasi sekä tavastasi käyttää verkkosivustoamme. Näitä tietoja voidaan yhdistää muihin meille luovuttamiisi tietoihin, kuten edellä on kuvattu;

f) Tiedot, joita luovutat meille koskien verkkosivustollemme lähettämiäsi tuotearvosteluja;

g) Saatamme saada tietoja sinusta, jos käytät jotakin toista verkkosivustoa, jota me tai konsernimme muut yritykset ylläpitävät, tai jotakin muuta tarjoamaamme palvelua.

MIKSI TARVITSEMME HENKILÖTIETOJASI

Tarvitsemme henkilötietojasi liittyen seuraaviin tarkoituksiin:

Pyyntöjesi täyttäminen:

  • jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja, tuotteita ja palveluita;
  • jotta voimme suorittaa loppuun DENSOn kanssa tekemiäsi ostotapahtumia;
  • jotta voimme tarjota tarjouksia tai kilpailuja, joihin osallistut verkkosivusto(je)mme kautta.

Markkinointi:

  • Jotta voimme tarjota sinulle suostumuksesi perusteella toimitettuja päivityksiä ja tietoja muista tavaroista ja palveluista joita tarjoamme ja jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut aiemmin.

Palvelun parantaminen ja tilien hallinta:

  • jotta voimme varmistaa, että sivustomme sisältö tarjotaan tehokkaimmalla tavalla sinun ja tietokoneesi kannalta;
  • jotta voimme hallinnoida verkkosivustoamme oikein ja suorittaa liiketoiminnallista hallintaa ja tehdä päivityksiä, joita ovat vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, tutkimus sekä tilastointi- ja kyselytarkoitukset;
  • jotta voimme ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista ja lähettää sinulle tiliisi liittyviä palvelusähköposteja.

Rajoitamme henkilötietojen keräämisen koskemaan vain ehdottoman tarpeellisia tietoja emmekä milloinkaan kerää henkilötietoja tarpeettomasti.
Emme koskaan jaa henkilötietojasi DENSO-konsernin ulkopuolisten yritysten kanssa ilman lupaasi, paitsi sinun ja meidän välisen suhteen puitteissa siten, että voimme täyttää sinuun liittyvät sopimusvelvoitteemme tai tarjota sinulle tarvitsemiasi tietoja.
Otathan huomioon, että voimme myydä, siirtää tai sulauttaa osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Voimme vaihtoehtoisesti hankkia uuttaa liiketoimintaa tai sulautua toisiin toimijoihin. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutoksia, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

1. Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun laki sen sallii. Yleensä käytämme henkilötietojasi seuraavissa olosuhteissa:

  • Kun meidän täytyy täyttää sopimus, johon olemme ryhtymässä tai jonka olemme jo solmineet kanssasi;
  • Kun oikeutettu etumme (tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu) sitä vaatii ja kun sinun etusi ja perusoikeutesi eivät ylitä näitä etuja;
  • Kun meidän on noudatettava laillista tai säädöksellistä velvoitetta.

2. Edellytämme kaikilta kolmansilta osapuolilta, että ne kunnioittavat henkilötietojesi turvaa ja käsittelevät niitä lain vaatimalla tavalla. Emme anna kolmansien osapuolten palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja sallimme niille henkilötietojesi käsittelyn vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeistuksemme mukaisesti.

MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Sinusta keräämiämme tietoja säilytetään Euroopan talousalueella (ETA). Tietoja voidaan kuitenkin siirtää ETA:n ulkopuolisiin maihin. Tietoja voi myös käsitellä DENSO-konsernin sisällä henkilöstö, joka sijaitsee ETA:n ulkopuolella. Joidenkin maiden lainsäädäntö ei välttämättä tarjoa yhtäläistä laillista suojaa kuin ETA-maiden lainsäädäntö. DENSO on solminut tiukkoja sopimuksia näiden maiden kanssa (mallisopimuslausekkeet), jotta henkilötietojesi turvallisuus voitaisiin taata näissä maissa. Lähettämällä meille henkilötietojasi annat suostumuksesi tällaiselle siirtämiselle, säilyttämiselle tai käsittelylle. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. DENSO on solminut tiukkoja sopimuksia myös kaikkien sellaisten osapuolten kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja sen puolesta.

Valitettavasti tietojen siirtäminen internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka suojaamme henkilötietosi parhaamme mukaan, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen tietojen täyttä turvallisuutta; kaikki siirrot tapahtuvat omalla riskilläsi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja sekä turvaominaisuuksia, joilla pyrimme estämään luvattoman pääsyn tietoihin.

Kaikki DENSOlle lähettämäsi tiedot tallennetaan suojatuilla palvelimilla. Maksutapahtumat salataan SSL-teknologiaa käyttäen.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Henkilöstöhallinnon/rekrytoinnin tarkoituksiin käyttämiämme tietoja säilytetään korkeintaan 6 kuukautta tai vähemmän, jos ilmoitat meille, että et halua tietoja säilytettävän enää.

Emme kuitenkaan missään tapauksessa säilytä tietojasi pidempään kuin on ehdottomasti tarpeen (paikallisen tai EU:n) lain vaatimalla tavalla tai sopimuksesta johtuvien toimien suorittamiseksi sekä velvoitteiden täyttämiseksi.

MITÄ MUUTA TEEMME HENKILÖTIEDOILLASI

Jos olet jo asiakas, haluaisimme käyttää nimeäsi sekä sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle tietoja tulevista tarjouksista ja vastaavista tuotteista. Näitä tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa eikä niitä ole tarkoitettu käytettäviksi muihin tarkoituksiin. Asiakkaana voit perua tilauksesi milloin tahansa puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen tai seuraamalla sinulle lähetetyissä markkinointiviesteissä olevia opt-out-linkkejä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

MITKÄ OVAT OIKEUTESI

Sinulle on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin. Voit käyttää kyseistä oikeuttasi valitsemalla valintaruudun, joka sisältyy lomakkeisiin, joilla keräämme tietoja sinusta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Voit pyytää milloin tahansa nähtäväksesi säilyttämiämme sinua koskevia tietoja sekä pyytää näiden tietojen korjaamista tai poistamista. Voit tehdä näin lähettämällä pyynnön osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Palaamme asiaan mahdollisimman pian 1 kuukauden kuluessa. Otathan huomioon, että voimme täyttää tietojen poistamista koskevan pyyntösi vain jos meillä ei ole kansallisen tai EU:n lainsäädännön tai yleisen edun vaatimaa velvollisuutta säilyttää tietojasi.

Jos haluat valittaa tavasta, jolla olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää asian selvittämistä osoitteessa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai jos uskot, että käsittelemme tietojasi lainvastaisesti, voit valittaa Alankomaiden tietosuojavaltuutetulle: Authoriteit Persoonsgegevens.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot asettavat tietokoneellesi kun vierailet niillä. Niitä käytetään laajalti verkkosivustojen toiminnan takaamiseksi tai tehokkuuden lisäämiseksi sekä tarjoamaan tietoa sivuston omistajille.
Yksi DENSOn käyttämistä evästeistä on tarpeellinen sivuston eräiden osien toiminnan kannalta. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä, jotta sinut voidaan erottaa muista sivuston käyttäjistä. Voit poistaa ja estää kaikki sivustomme evästeet, mutta osa verkkosivustostamme ei tällöin toimi etkä välttämättä pääse verkkosivuston kaikkiin osiin.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, laajennuksiin ja sovelluksiin. Näiden linkkien napsauttaminen tai kyseisten yhteyksien kytkeminen voi antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa sinua koskevia tietoja. Me emme hallinnoi näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja emmekä vastaa niiden tietosuojaselosteista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojaselosteen.

Katso käyttämiemme evästeiden ja niiden käyttötarkoitusten tarkat tiedot evästeilmoituksestamme.

[JOHTAVA VIRANOMAINEN]

Alankomaat
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en/contact-dutch-dpa/contact-us

[LINKS TO OTHER AUTHORITIES]

Belgia
https://www.privacycommission.be/en/contact-us

Tšekki
https://www.uoou.cz/en/vismo/o_utvar.asp?id_org=200156&id_u=10

Ranska
https://www.cnil.fr/en/contact-cnil

Saksa
https://www.ldi.nrw.de/mainmenu_Service/submenu_Links/Inhalt2/Aufsichtsbehoerden/Aufsichtsbehoerden.php

Unkari
https://naih.hu/freedom-of-information-in-hungary.html

Italia
http://www.garanteprivacy.it/web/guest/home_en

Puola
https://giodo.gov.pl/en/323

Espanja
https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-iden-idphp.php

Ruotsi
https://www.datainspektionen.se/in-english/contact-us/

Yhdistynyt kuningaskunta
https://ico.org.uk/